Automate your Marketing
with Womplify




 
iliawati's FotoPage

By: iliawati ramazan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 19-Aug-2008 01:29 Email | Share | | Bookmark
wedding day my sister (yong)-selamat pengantin baru

 
 
 
View all 6 photos...
nih gambo2 masa kawin kak ngah ku @ yong tarikh (16 Ogos 2008). Dlm family walaupun dia anak ke-2, tapi dari kecik lagi dah panggil dia yong. kakak sulung blum kawin..so ni 1st wedding dlm family pakcik Ramazan @ Paktih dan makcik Masnah @ maktih. Aku selaku anak ke-3 bertungkus lumus sebagai pekerja di belakang tabir merangkap camera gurl...tapi masa hari kenduri tuh aku mmg bz gler nak mamposs...tu pasal tak byk pic aku...takpe la..xleh interframe lebih2...kasik chance kat pengantin....thanks kat sume yg byk membantu menjayakan majlis tu especially sepupu2 ku (anak-anak paklong), makcik2 ku sebelah abah & semua org yang terlibat. Byk sgt kekurangan majlis tuh..so next wedding (taktau sape punya turn sbb ada lagi 4 org) boleh lah diperbaiki dan belajar dari pengalaman nih...lupe plak nak bgtau....nama husband yong Mohd farish...diaorg kenal dah 8 tahun..masa tuh aku baru habis matrikulasi kat upm, terengganu..so, sementara tunggu panggilan masuk ker UPM, serdang..aku saje2 la gatai ikut yong pegi keja kilang kat bagan serai...yong pulak baru abis diploma....masa tuh la diaorg kenal....kekal gak akhirnya sampai kejinjing pelamin...byk la kesah2 suka-duka yong since kenal ngan abg farish sampai dia sambung degree kat uum...pastu dah keja...yg aku tau....doaku...semoga ikatan nih berkekalan sehingga keakhir hayat korang....utk abah & mak..pasni xyah risau sgt...dah ade menantu yg boleh tengok2kan mak & abah selalu..sbb anak2mu ini jauh di perantauan...sedih la plak..sob....sob...sob...heheheh..okey..enjoy the pictures....


Wednesday, 14-May-2008 07:38 Email | Share | | Bookmark
Dinner Power Puff Gurl

mee sua...taktau nak eja camner
power puff gurl...aku, eila & syana
ayam panggang resipi syana
Semalam ada dinner kat umah syana...sempena kemasyukkan dia dpt komisyen dari company aku keja...sbb bagi projek utk company tuh..lagi satu celebrate besday aku & eila sekali sbb besday kiteorg baru lepas...so, aku & eila request ayam panggang utk dinner tuh...syana nih bab masak2 skrg mmg marvelous giler...mcm2 resipi dia cipta...sedap plak tuh...untung en.syarul dpt wife mcm tuh...best gak bile berkumpul balik...mcm2 cite kuar...siap tunggu cite desperate housewife sampai kul 11.30...memandangkan sok keja..terpaksala balik ke umah masing2...tak sangka dah 27 tahun kiteorg b3...rasa mcm baru jek semalam kiteorg meniti hari2 keremajaan bersama di upm dulu...windu ooo kenangan2 masa dulu2... tak byk pic leh amik....sbb asyik nak gelak jek time amik gambar...layan jek la pic yg bape keping jek tuh...thanks syana masakkan dinner yg sgt sedap utk kiteorg...nextime kite redah umah puan eila plak...sbb dia paling masyuk antara kiteorg...


Saturday, 19-Apr-2008 02:32 Email | Share | | Bookmark
Konvokesyen adik bongsuku...syira

semangat lagu negaraku
my lil sis..syira
dengan kakak sulungku...kak ruzi
View all 15 photos...
sume pic nih amik masa hari konvokesyen syira 2 april 2008...akhirnya grad gak adik bongsuku itu...lepas nih abah tak bagi dia keja...kena futher study amik diploma plak...good luck my sis...jgn main2 lagik...jgn jadi mcm kakak mu ini...belajar penat2 tapi keja mcm nih jek..heheheh


Monday, 14-Apr-2008 02:28 Email | Share | | Bookmark
INTAN...pic b4 start keja...letih banget!!!

Cik rosie & cik wani
wani & su yang suke gaduh2
4 of us
View all 13 photos...
Sabtu & ahad lepas kiteorg kena tlg bebudak site wat keja kat luar..arahan yang dikeluarkan oleh bos adalah WAJIB!!!.Walaupun aku nih punya ler malas nak keja terpaksa gak turun...mmg tak ikhlas jek wat keja..dah ler kena angkat brg berat2...habis sakit2 1 badan.... ..tapi kekadang terasa happening gak wat keja camni...mcm gotong royong masa sekolah2 dulu plak aku rasa....weekend nih still kena keja...tergendala sekejap kelas jahitan aku....huhuhuh... [color=darkred][/color]


Monday, 24-Dec-2007 05:24 Email | Share | | Bookmark
pangkor island

kat tepi sawah..area bidor kot..tak ingat
cik apey yang anggun
gerai2 teluk nipah
View all 25 photos...
setelah sekian lama...baru ada masa sket nak edit fotopages nih....sume pic nih amik kat pangkor mase pegi ngan apey bulan disember tahun lepas...kira cuti-cuti malaysia 2007 la...kiteorg tak plan pun nak pi bercuti...tetiba rasa nak release tension...memula apey ckp dia nak turun kl masa cuti sekolah tu...so aku decide nak bwk dia jln2 tgk negeriku yang tercinta sbb dia pun tak pernah sampai perak...tak byk pic leh amik sbb masa tu camera takde memory card lagik....okey gak la pangkor...utk yg sukakan kedamaian & pemandangan pantai yang cantik leh la dtg pangkor...kalo nak best cari resort@chalet area teluk nipah...sbb kat ctu yang paling happening...mase kiteorg pi tu cuti sekolah..so sume chalet kat teluk nipah penuh...time balik sempat singgah cameron highland beli buah strawberry & sayur...next trip apey ajak pegi tempat dia plak...mane lagi...sarawak ler...tapi ingat nak pi langkawi ngan adik2 opisku yang tersayang....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net